Diploma

Az utóbbi években főleg a szakmai karrierre, munkára, egyetemen kívüli fejlődésre koncentráltam, és a BME-t kvázi abba is hagytam. Kell azonban a papír akkor is, ha ezt most senki nem nézi (tapasztalat többet ér), ezért – mivel már csak a szakdolgozat, záróvizsga (2), védés kombó hiányzott –, befejeztem a sztorit munka mellett.

Valami brutál nehéz volt napi 9-10 óra meló után még 6 órát szakdolgozatot írni, később ezen felül még a záróvizsgára tanulni, de csak magamra vethetek, hogy anno, amikor ennek ideje lett volna, nem ezzel foglalkoztam.

Munkahelyen 19:00 körül lecseréltem a céges notit a sajátomra, és rendszeresen éjfélig dolgoztam ezt követően. Mikor a tervezés és a kód rész elkészült, két hét szabi következett, amely alatt papírra vetettem a végül 62 oldalasra duzzadt anyagot. Visszatértem egy hétre dolgozni, majd ismét egy hetet kivettem a záróvizsga felkészülés miatt. Ötösöket húztam be, a tanszékről egy másik srácnak lett csak hasonlóan szép eredménye. Nem volt könnyű a feladatsor egyébként (tanulással azért nehéznek se mondanám).

Eredményhirdetésnél Gyuri is meglátogatott, aki villamosmérnökként már bőszen osztotta az észt a többieknek. :D

Érdemes áttekinteni a következő Neptun üzeneteket, nem volt könnyű három hónap, sőt.

Beadtam egy dékáni kérvényt, hogy még idén befejezhessem, innen indult minden.

Aztán meglett a szakdolgozat.

Aztán pedig minden más is.

Lényeg, hogy kész, végre jöhet a teljes árú BKV-bérlet! Ide vele! :)

Update 2019-07-18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *