Tavasznyitó hétvége Londonban

A tavasz első hétvégéjét Londonban töltöttük Tomival. West Ham a Newcastle-lel játszott, bérletesek közül néztük csodás helyről, 2-0-ra nyert a csapat. Remek dolgokat ettünk, édeset-sósat vegyesen, sokat mászkáltunk a városban ide-oda, s az sem szegte kedvünket, hogy a Wizz Air sztrájk miatt elővigyázatosságból egy Ryanair jegyet is vásárolnunk kellett feleslegesen (nem vállaltuk a kockázatát annak, hogy szükség esetén instant szerezzünk be jegyeket pl. British Airwaysre egy vagyonért). Végül a sztrájkot felfüggesztették, nem volt gond.

Lássuk a képeket. A Borough Market nem okoz csalódást – pastrami.

Ennél finomabb fánkot még életemben nem ettem, még haza is hoztunk kóstolót (Bread Ahead).

A futók esőben is futók.

Hö?

Billy Bondsra emlékeztünk, végig ment a stadionon, óriási hangulatot csináltunk. Új rigmusokat is tanultunk!

Valahol az O és N betű körül ülünk. Előre kikészített szatyrokat kellett feltartani a teljes vizuális élményért.

A “pasztilla“, a portugál remek. :) Igazából csak mi hívjuk így, erről van szó, de itt (Café de Nata) tényleg profi minőségben készítik, ennek megfelelően nem is olcsó.

Kezedben a sorsod – a fenti kép asszociáció a filmre, nézzétek meg, tök jó!

Chinatown.

A vasárnapi kötelező piacolás. (Az itteni fogyasztásról nincs kép, mert egy gyors reggeli tojásos muffint ettünk, ami annyira remek volt, hogy befaltuk, mint két anyakoca a mindent is.)

Benéztünk a National Gallery-be is, de csak 2-3 órára.

Burger and Beyond. Amióta tavaly náluk voltunk, Európa legjobb hamburgeresének választották. Nehéz elvitatni az érdemeinket. :D

Ebből hoztuk a szuvenírt.

Utolsó nap még elbúcsúztunk a sirályoktól, és hétfő késő estére értünk haza (megelőző péntek nap végétől voltunk kint). London még mindig fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *