Ennyi volt 2018, kösz, cső

Lehetne nagy dolgokat mondani, de a last.fm beszél most helyettem. A legjobb album idén a Majd lesz valahogy volt, hát majd lesz valahogy. Rongyosra hallgattam Sallai Laciékat. De mi volt még?

Instát szinte teljesen letettem, 20 posztot raktam ki egész évben, abból az egyik leginkább kedvelt épp a 2017-es válogatás volt. Íme a 2018-as pakk.

Utazás azért idén is akadt: Dublin, Balatonfüred, Balaton Szupermaraton, Kőröshegy, Ultrabalaton, Szokolya, Párizs, német-osztrák biciklitúra sok várossal, lakásavató Kiskőrösön, Vecsés, Szentendre, Mezőkövesd (többször is), Nagymaros. Természetesen idén sem maradhatott ki a Tisza-tó, ráadásul most több napra is el tudtunk szabadulni. Viki és Laci esküvője VisegrádonBalatonakarattya, Székesfehérvár munkaügybenLondon, Bécs, János-hegy is befért. Csapatépítő Ürömön kis csapattal, majd a nagyobbal Sarlóspusztán. Volt egy csomó sport és más egyéb elfoglaltságok is.

A versenytérképem is alakult, persze kicsit csalok, mert Ausztriában szerepelnek a nyári biciklitúra trackjei is. Továbbra is borzasztóan sajnálom, hogy kimaradt a Berlin maraton. Számok öncélúan: futottam ~750 km-t, ennek jelentős részét az év első harmadában (összesen 75 edzésből). Bicikli kevés, 840 km összesen (36 sessionből jött össze), ebből sok indoor ment, ami ugye 0 km legtöbb esetben. A puszta számok minden sportra vonatkozóan:

Hajrá, 2019, boldog új évet mindenkinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *