Generali Night Run Budapest

A release-nél ugye nem aludtunk, úgyhogy vasárnap kb. dél-1 körül kerültem ágyba, pihentem este 7-ig, majd indultam futni a Generali Night Run Budapestre a Várkert Bazárhoz. Hetek óta az első futásom volt a problémás szalagom miatt, így nem is a tempóra mentem, inkább megint csak próbálgattam a dolgot.

A hét kilométeres, legrövidebb távra neveztem épp emiatt, s öt kilométerig a hat perces iramfutókkal futottam, utána kicsit elengedtem, de nem vészesen. Ment volna sokkal gyorsabban, de így legalább nem fájt a szalagom utána, tehát végső soron a célt sikerült teljesíteni. Track. A ruhatárnál utána akkora felfordulás volt, hogy senki nem talált meg semmit, fél óráig ott álltam, mire én magamnak észrevettem a táskámat, a kisgyerekek csak rohangáltak össze-vissza, egyre nagyobb tömeget összegyűjtve. Közben egy ponton sz*r- és hányásszag is elkezdett terjengeni, amit értelmezni sem tudtam, de szerencsére épp ekkor találtam meg a zsákomat, majd menekülőre fogtam.

Közben megy a Freeletics továbbra is, hátha erősödnek valamit a csipő/térd/comb környéki izmok. Nórival is találkoztunk, lefutotta élete első félmaratonját, amiért hatalmas gratula innen is. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *