Új futócipő

Szerdán este Csabával találkoztunk, mert egyrészt regisztráltam ingyenes futásdiagnosztikára a Maratonman-be, másrészt cipőt is szerettünk volna venni, s mint azt a címből könnyedén ki lehet találni: sikerült.

A képeken egy Saucony Freedom Iso látható, s mivel korábban Nike és Aesics cipőim voltak, úgy gondoltam, hogy kipróbálok valami mást. (Persze, ez így csúsztatás, hisz megnéztem most is többet, s ez ízlett a lábamnak legjobban.) Kicsit rosszul érzem magam, mert olcsóbban is meg lehetett volna venni netről, de olyan jól elbeszélgetünk a boltos lányokkal és srácokkal, meg annyi tanácsot adnak, ill. a “ház alatti garancia” sem utolsó, hogy nincs arcom máshol vásárolni.

Tudom, hogy két-három futás után elveszik majd ez a szép fehér szín, de most mégis nagyon tetszik. Egyébként beteg vagyok, és nem futottam öt napja, de talán hétvégén már ki fogom tudni próbálni élesben. Csak magamnak for the record: USA 9, EUR 42,5 a méret, hogy a következőnél már ne kelljen kiméregetni/tesztelgetni. Már felírhattam volna az Asicsnél is.

Ezt pedig azért vettem bónuszként, mert a jobb talpam futás után időnként fáj, s abban bízom, hogy segítségével serkenteni lehet a vérkeringést, valamint kellemes, masszírozó érzetet kelt. Csaba is hazavitt egy gyönyörű, s vélhetően kényelmes, pirosas Sauconyt. Mindenki használja egészséggel. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *