Hatalmas Aphrodité

Premier előtti színházi darabon vettünk részt Anyával múlt héten: a Woody Allen forgatókönyve alapján készült Hatalmas Aphroditét tekintettük meg a Madáchban.

Lenny, a New York-i sportújságíró, és felesége, Amanda házassága kisebb zökkenőktől eltekintve boldognak mondható, a család mégse teljes: hiányzik belőle a gyerek. Amanda nagyon szeretne kisbabát, de a terhességet és a szülést szívesen megúszná, mert a karrierjét nem szeretné kockára tenni, ezért férjével úgy döntenek, hogy örökbe fogadnak egy pár napos csecsemőt. A kisfiú, Max az első pillanattól fogva lenyűgözi a szüleit: szép, édes, aranyos, és ahogy nő, egyre feltűnőbbé válik elképesztő intelligenciája. Az izgága és kíváncsi Lenny-t nem hagyja nyugodni a kérdés, hogy egy ilyen különleges gyereknek vajon milyenek lehetnek az igazi szülei…

Nem igazán tetszett, sajnos. Elnagyolt benne minden, kisebb jópofaságok elő-előfordulnak ugyan, de csak amolyan vudielenes módon. (Ez a jelző persze mindenkinek mást jelent, valószínűleg épp ezért is fogják sokan szeretni.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *