Évértékelő 2017

Elkezdtem visszaolvasni a posztokat 2017-ből, a feléről azt gondoltam, hogy sokkal régebben történtek, hihetetlen, hogy megint mennyi minden belefért egy évbe. Ezekből szemezgettem a teljesség igénye nélkül.

Harry Potter szabadulós szobával indítottunk, a munkahelyen elindítottuk az informatikai gyakornoki programot, így AC-ztunk előtte. Sokan harminc évesek lettünk (Tomi, Viki, én) idén, rengeteg filmet néztünk, igyekeztünk néhány Oscar-jelöltre is rámozdulni. Másfél hónappal korábban foglalva a Borkonyhában vacsoráztunk Ágival. Eljutottam Mérő László előadására is végre, így már nem csak a Jászain láttam.

Hatalmas élmény volt az izlandi túránk a havas januárban barátokkal együtt. Új vezetőm lett a CIB-ben, de a régiekkel is tartjuk a kapcsolatot. Év vége felé én magam is pozíciót váltottam, azóta a Frontend System Analyst csapatot vezetem. A szakdolgozattal idén sem tudtam foglalkozni, mert a munka mellett egyszerűen nem volt energiám még itthon leülni produktív munkát végezni este 10 után. Örültem az új Harry Potternek, a rengeteg koncertnek, amin a barátokkal részt vettünk: Honeybeast, Green Day, Korda Gyuri bácsiék, Hiperkarma, Sigur Rós, stb. Ágival szimulátoroztunk, de vezettünk igazi versenyautót is, név szerint egy 2015-ös Ford Mustangot. A Project Lazarus idén is aktív volt, minimum havi rendszerességgel összejártunk, s rengeteg remek közös programot, beszélgetést vittünk végig együtt. Vettem néhány új kütyüt, melyek közül a GoPro Hero 5-tel egy vlogolási projektbe is belekezdtem. A Polar mérleget elsősorban a sporthoz vásároltam, s azóta is minden reggel használom, rendszeresen monitorozom a súlyomat amellett, hogy a V800 órával napi szinten edzek június óta. Eladtam ugyanis az Apple Watchomat, s visszatértem erre a vonalra. Rengeteg futóversenyen vettem részt, egyik legnagyobb sikerem a BSI balatoni versenyén (14 km) elért ötödik hely, illetve az, hogy leadtam bő 6 kilót, sokkal erősebb lettem, és jobb a közérzetem is.

Etettünk medvét, családi programból is volt jó néhány, színházból még annál is több, bérletünk is volt a Vígszínházba. Sokat utaztunk idén is, a már korábban említett Izland mellé befért még Szentendre (többször is), Siófok, Montenegró, Norvégia, Tisza-tó, Németország, Ausztria, Anglia, Görögország, Visegrád, stb. Majdnem elugrottunk 54.700 Ft-ért Kaliforniába is, de végül nem jött össze. Összeraktunk Vikiékkel egy remek gárdát Quiz Night-ra, és azóta minden héten részt veszünk a vetélkedőn Jon Snow csapatnéven. Hogy miért pont így? Mert you know nothing, Jon Snow. Idén végre Zoliékkal is össze tudtunk futni. Showder Klub felvétel, pilisi kirándulás és sütögetés, BL döntő, rendszeres Multisánel összeröffenések. Vettem egy új használt autót, a régit pedig odaadtam Vikiéknek. Tapaszozás, gokart, idén is összejött a balatoni vitorlázás széles körben, Hacktivity. Az Ultra volt a legmeghatározóbb filmélményem, eddig négyszer láttam, egyszer futópadon. Neveztem az Olimpiai Ötpróbára. Idén is mentem Élelmiszerbank keretében tartós élelmiszert gyűjteni rászoruló gyerekeknek, de most csapatvezetést nem tudtam vállalni, mert a szombati futás miatt csak a vasárnapi alkalomra tudtam csatlakozni. Rékáéknál, Vikiéknél, meg egy csomó más helyen is társasoztunk, a baráti kör szereti ezt a fajta elfoglaltságot, aminek kifejezetten örülök, mert közben jókat eszünk-iszunk, beszélgetünk. Fővárosi Nagycirkusz, Rádiókabaré, csocsó, bográcsozás Csabiéknál. IT stratégia-alkotás Kemencén, gyakornoki program a végéhez közeledik, prezentációk, egy csomó olyan munkahelyi kihívás, ami még nem publikus, de 2018-ban nagyon érdekes és fontos lesz.

Ezzel a bejegyzéssel együtt összesen 217 posztot írtam 2017-ben, aminek nagy része élménybeszámoló, képek, videók, emlékek, olyanok, amikre később visszatekintve előjönnek a pozitív gondolatok és tapasztalatok. 2018-ban hasonlóan szeretnék működni, sokfelé figyelni, kihasználni a lehetőségeket, sokat foglalkozni Ágival, a családdal, barátokkal, a hozzám közelállókkal. Hajrá, 2018!

One thought on “Évértékelő 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *