Csapatépítő Ráckevén

Az egész, ~40 fős Multichannel IT gárdával együtt építettünk csapatot majdnem két hete a ráckevei lőtéren, a Dunalövésznél.

Három kisebb csapat három ételt főzött: a fejlesztés babgulyást, a szervezés vaddisznó pörköltet, az üzemeltetés pedig túrógombócot, utóbbit próbáljátok meg bográcsban, extrém nehezítés.

A főzöcskézés mellett sörétessel lövöldöztünk agyaggalambra, valamint egy kicsit arrébb íjászkodásra volt lehetőség többféle felépítésű és tulajdonságú íjakkal.

Rotyog a pörkölt.

Sokkal könnyebb eltalálni a célpontot, mint az elsőre tűnik. 25 tányérból kb. 8-10-et vadásztam le, ami közel sem kimagasló, de mivel úgy álltam oda, hogy a siker mértéke az 1, azaz egy találat, így örülhettem a végén.

Amíg mindenki le nem ért, a készenléteseknek dogozniuk kellett egy kicsit.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, az október közepéhez képest kifejezetten kellemes, rövid ujjús délutánt fogtunk ki.

Kóstoló.

A kiváló séfek és segédjeik munkájának köszönhetően egy remek kora esti vacsorát fogyaszthattunk el.

A visszajelzések alapján is jól sikerült az esemény, aminek nagyon örülök. Kis komfortzóna tágítást (fegyverek) egy kis szokásossal (vacsora) mixelve remek eredményeket lehet elérni. :)

Köszi mindenkinek, hogy jöttetek, mentünk!

4 thoughts on “Csapatépítő Ráckevén

  1. Minket még nem vitt a cég lövöldözni, úgyhogy böcsüld meg, hogy ilyen jó dolgod van! Most itt nézem a képeket fegyverszűzen, megirigyülve… :D (Annak a lódarázsnak vagy bögölynek remélem, szitává sörételtétek a büdös potrohát. :P)

      1. Már egy másik lőtér honlapját meglestem, de ott egy pisztolytöltény is valami 100+ forint, szóval több, mint két tojás ára — fegyverbérlés nélkül. (Elképzeltem, hogy a pisztolyból lövésenként két friss, egészséges tojás repül ki, majd szétloccsannak a falon.) :D Szóval fizesse csak a cég. :P Vagy megvárom, míg nálunk is amerikai módra lehet lőfegyvert tartani. (Arra várhatok…)

        1. 5000 Ft körül volt fejenként 25 sörétes golyó fegyverrel, közben íjászkodni lehetett, sütögettünk, kb. csak mi voltunk a helyen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *