London – 2. és 3. nap

Az előző napok után korán reggel keltünk, hogy odaérjünk, s még időben át tudjuk venni a rajtszámokat a Queen Elizabeth Olympic Parkban.

A Runthrough versenyére neveztünk még itthon. Judit kivételével (baby business) mindenki teljesítette az öt kilométeres távot, és gyakorlatilag mindenki egyéni legjobbat is futott, köszönhetően az igazán kellemes időjárásnak.

Én magam is remekül tudtam menni, végül 22:23 lett a chipes nettó időm, a tracket viszont nem állítottam meg időben, így ezen 22:33 látszik (4:29-es km átlag). Nagyon elégedett voltam, összetettben 14. lettem.

Mindketten örülünk az eredményeknek.

Utána az egész gárda nálunk zuhanyozott, majd kimentünk a piacra, s itt ebédeltünk két részre szakadva.

Kis kávézás és bámészkodás még kora délután.

Később ismét két csapatra váltunk, egyik gárda a Wembley Stadionba indult Tottenham-Swansea meccsre (én is itt voltam), a másik várost nézett.

Szuvenír vásárlás a fanoknak.

Özönlik a tömeg a stadion felé.

Sörözés még a start előtt.

Ez pedig már maga a meccs. Borzalmas, gyötrődő 0-0, ahogy kell. Elképesztő Tottenham mezőnyfölény, de csak nem érett meg az a gól.

Pedig Rudi mutatta is, hogy 3-1-et vár.

Ezt követően nagyon nehezen jutottunk csak el a metróig, a rendőrök kisebb turnusokban engedték a tömeget érthető módon. (Péntektől egy “kisebb” robbantás miatt ismét maximumon volt a terrorkészültség.)

Másnap korán reggel indultunk a reptérre, vásároltunk még ezt-azt a dutyfree-ben…

…kávé, péksütemény…

…majd indulás haza.

Kiváló néhány nap volt, s noha a városból nem sokat láttunk, a tervezett programokon remekül éreztük magunkat. Nice job!

One thought on “London – 2. és 3. nap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *