Majdnem Kalifornia

Ez lett volna életünk útja, hosszú órákig örültünk neki, majd cancelled. Lemondták, egyértelmű elírásra hivatkozva, s noha a pénzt visszakaptuk ugyan, de ebben a helyzetben ez nem vigasz. Ha nem lenne egyértelmű: összesen 54.700 forintért (per fő) mentünk volna novemberben Kaliforniába (Los Angeles), ami elképesztő ár a nyugati partért. Air France járat vacsorával, poggyásszal, ahogy kell. A párizsi 20 órás átszállási idő pedig épp elég lett volna arra, hogy ott is körbenézzünk. Nem tudom, említettem már, hogy milyen csalódottak lettünk, mikor törölték a foglalást? :)

3 thoughts on “Majdnem Kalifornia

  1. Érdekes, nálunk (mármint “a cégnél”, amely cég légitársaságoknak üzemeltet alkalmazásokat) mesélték, hogy amikor egyszer-kétszer meghülyült az árkalkulátor, és ezért egy rövid ideig tized- meg századárakon mentek el a jegyek online, akkor az így kifizetett jegyeket az adott légitársaságnak kötelező volt rendesként kezelnie, hiszen a vevő fizetett, és nem a vevő hibája volt, hogy a honlapon “rossz” áron adták el neki a jegyet. Ezek szerint már “javították” volna a “legal bugot”, vagy eleve más cég, más ország, más törvények?

    1. Nem tudom, Solt, valószínűleg van jogi kiskapu, mert megtehetik, hogy canceleznek, s ezt más, kifejezetten error fare-ekre specializálódott ismerősöm is megerősítette, illetve ő sem szokott perelni, ha lemondják. Egy-két héten belül ki szokott derülni, ha addig nincs változás, akkor biztosra vehető a foglalás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *