Fókuszban a megoldás

Céges program, induláskor csak annyit tudtunk, hogy cibes keretek között egy napot valahol vidéken, Budapesttől 60 km-re töltünk, de semmi másról nem volt fogalmunk (azt még sejtettük azért, hogy valamilyen megoldás-orientált szemléletről lesz szó).

A buszon megtudtuk, hogy Dunaalmásra utazunk, délutánra gyerekek jönnek a helyi általános iskolából, és van 170.000 forintnyi elkölthető keretünk, hogy programot, elfoglaltságot szervezzünk nekik (valamint ebédet magunknak). Minden kép ennek eredményét mutatja az egyébként csodás birtokon.

Tervezés, paprikáskrumplizás és az alapanyagok beszerzése után már jöttek is az iskolások.

Repül a tojás!

Tojásdobás, zsákban futás, szédülve labdagyűjtögetés, autóba mászás, kincskeresés, activity is volt a programok között, s a hat csapatnak ezeken az akadályokon kellett keresztülverekednie magát.

A diákok közé cibes vezetők is beálltak, s együtt, jó hangulatban csinálták végig a feladatokat.

A nyertesek ajándékot kaptak, hátizsákot, édességeket, gyerekpezsgőt, s mivel itt nem voltak vesztesek, mindenki gazdagodott néhány remek csomaggal, útravalóval.

A csillogó szemekből arra következtettünk, hogy nagyon jól érezték magukat a lurkók, s mi is fejlődtünk a program által, új embereket ismertünk meg, kicsit kiszakadtunk a napi irodai robotból. Az elsőre kissé komfortzónán kívülinek tűnő HR ötlet végül kifejezetten jól sikerült, s kellemes, vidám hangulatban hagytuk el a birtokot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *