Medveotthon

Szombat délután megnéztük a régóta tervben lévő veresegyházi Medveotthont. A macik már nem voltak éhesek, némelyek a föld alatt szunyókáltak, de így is sok állattal tudtunk találkozni. (Az egyik ilyen állat én voltam, mert bepróbáltunk egy vlogolós élménybeszámolót, videó lent. :D)

Szarvas úr és ormányos medve kisasszony.

Ő pedig itt Pombear, az első farkas, akinek van sütnivalója.

Macilaci akcióban: stabil oldalfekvés, csoroghat a nyál.

Íme a videó a napról. (Az iPhone a legjobb pillanatokban kapcsolt ki 5 fokban, nagyon haragudtam rá.)

Este még moziztunk egyet az Arénában: nem a Miért éppen ő? volt tervben, de egyáltalán nem bántuk, hogy így alakult, sokat nevettünk rajta.

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco).  A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik.  A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti? Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet. /port.hu/

Laird helyett Nedet kell érteni fent, hibázik a Port.

Kiváló napot zártunk Ágival, aztán pedig reggelig a Final Cut X Pro-val ismerkedtem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *