Wellhello koncert

IMG_0399

Wellhello koncert a Budapest Parkban haverokkal, ismerősökkel, munkatársakkal, bár utóbbiakkal nem sikerült összefutni a tízezer ember között.

IMG_0380

Önmagában a Wellhello egy olyannyira középszerű zenekar, aminél átlagosabbat matmatikailag sem lehetne kalkulálni. Amit vállal, azt viszont tökéletesen hozza: 2015-ös tini nyelvhasználattal, remek PR-ral pénzt csinálni.

IMG_0390

Hoppá (VIP) jegyünk volt, de azért kétszer lementünk a tömegbe, hogy közelebbről is érezzük a hat számos együttest.

IMG_0396

Veronika és Tomi sörrel.

A színpadon feltűnt Kis Grofó és Kiss Ádám is, de hogy minek, azt nem tudom. Kiss Ádám sajnált egyetlen egy poént elsütni. Mindegy, majd ha összefutunk a lakóparkban, rászólok.

IMG_0454

Elnöki ügy.

IMG_0452

Minden tiszteletem viszont Fluor Tomié, mert törött lábbal is próbálta a maxot kihozni a színpadon. A zenét és a marketing gépezetet félretéve, az ilyen teljesítményeket tudom értékelni.

IMG_0439

A végén még csináltunk egy keményítő faszagyerek képet, majd hazamentem, mert másnap érkezett Évi egy kis budapesti bohóckodásra.

IMG_0458

Fogalmam sincs, hogy miért fizettem pénzt ezért a koncertért, nem szabad ilyen hibába esni legközelebb. (Persze szerettem volna megtapasztalni, hogy Gergő miért van ilyen egyértelmű véleményen.)

2 thoughts on “Wellhello koncert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *