Szex – de hányszor?

kiss

Dr. Oz legújabb kutatásairól számolunk be.

Ha a 200-nál több/év választ jelölöd meg az alant elhelyezkedő szavazáson (Update 2015 – talán éves szexmennyiség volt), akkor a pszichológiai korod akár 6 évvel is csökkenhet a Duke University vizsgálatai szerint. A számok nem a kisujjakból kerültek elõ, állítólag jópár ember szexuális életét tanulmányozták mind mennyiségileg, mind pedig “minőségi” szempontból, ha értitek mire gondolnak. Én nem. Hogy lehet minőségi szempontból vizsgálni egy ilyen dolgot?

Eszembe jutott valami, egy lehetséges mód lehet az, hogy utólag megkérdezik a feleket, hogy milyen volt. Jó? Jó. Akkor ez bizony quality.

“A szex – egyéb jótékony hatásai mellett – azt is bizonyítja, hogy a szervezetünk a vártnak megfelelően működik. A szexuális kapcsolat egy olyan emberrel, akit nagyon szeretünk egy lehetséges út ahhoz, hogy megtapasztaljuk azt a Zen élményt, amire mint minden más ember, mi is vágyunk.” – nyilatkozza Dr. Oz.

Szexeljetek gyerekek, már a ’70-es években is megmondták. Sex, no war. Vajon Irakban ezért erőszakolták meg azokat a hadifoglyokat az amerikaiak?

Hippik az amerikai katonák!!4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *